Ny dag nya möjligheter!

Så var snart helgen över igen! Konstigt att den har gått snabbt med tanke på att jag knappt har gjort någonting mer än att tränna och deppa över kärleksliv och skador.
Funderar på om det inte är dags att be mamma att ta mer prover för att kolla om jag inte har nån form av reumatism ändå. Hittills har alla läkare, naprapater och sjukgymnaster frågat om jag har reumatism eller ledsjukdomar i släkten eftersom de tror att jag iså fall kan ha ärvt det av någon. Så det kanske är dags att testa sig på riktigt. Jag har ju redan testat mig en gång men det var något billig skit prov som min förra snåla läkare ordinerade, inga namn nämnda ingen glömd...
Den här dagen har hittills spenderats åt telefonsamtal, vaxning av min "musche" och musik-lyssning. Resten av dagen ska jag träna, försöka plugga och sätta upp ett kort på mig och morfar på min fina vägg! :)
Nu ska jag fortsäta prata med min älsklings Ia på msn! <3
Puss
E


Can't let go

I don't know how to get by
Seems we can't make it alright
Never wanna say Goodbye
I can't let go
So give me one more try
You're everything I need
I runaway but I can't let go
I say don't when I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Alla hjärtans dag!

Vad är det egentligen för speciellt med alla hjärtans dag?
Alla affärer bunkrar upp massa rosa och röda hjärtprylar och annat skit. Alla ska vara så överdrivet gulliga mot alla. Alla som har en pojkvän eller flickvän blir som hysteriska och måste hitta på något romantiskt att göra och komma på vad han/hon ska köpa till honom/henne. Själv hatar jag alla hjärtans dag. För mig är detta bara en överkomersiell och ensam dag. Det är inte kul att vara singel, allra helst inte på alla hjärtans dag. Man hör vad sina kompisar ska göra med sina pojkvänner eller flickvänner, ut och äta, bio, mysa hemma framför en film, ge bort presenter eller bara vara med varandra en hel dag och mysa. Vad ska jag som singel göra? INGENTING. Alla mina kompisar är antingen bortresta eller så umgås de med sina pojkvänner eller flickvänner.
Själv sitter man här, singel och ångerfull över att ha tagit fel beslut. Jag borde kanske lyfta på luren och ringa till honom, men det känns så himla efterhängset och fult att ringa på alla hjärtans dag. Jag kanske är töntig men vad skulle du själv tänka om ditt ex ringer och vill ha dig tillbaka på alla hjärtans dag?
Nej alla hjärtans dag kan skrotas tycker jag!
Man ska älska alla varje dag inte bara en dag om året!
Puss
E

Mörbultad!

Precis hemkommen från min träning, stod på sidan idag eftersom jag var hos Lasse på behandling idag. Skrek seriöst varenda gång han tryckte på mig! Resten av dagen har spenderats åt skola och andra trevligheter. Nu sitter jag ock kikar på tv och lyssnar på Gavin degraw, man kanske ska ta sig en toast snart också!:)
Puss
E

Ännu en ledig dag lider mot sitt slut...

och jag har inte gjort ett skit mer än att städa och lyssna på musik. Borde väl ta och börja på det där arbetet om jehovas, men jag orkar verkligen inte göra det nu så jag tar tag i det sen, när nu det blir...... rättare sagt aldrig!
Idag bestämde jag och Kajsa att vi ska spendera en dag på lovet i K-berget det kommer att bli great! Så nu kanske man borde lämna in skidorna på justering oså, har en känsla av att jag väger liiiite mer nu än vad jag gjorde för 3 år sen. Ställa mig på vågen tänker jag dock inte göra!
Resten av kvällen ska spenderas åt godis och sjukhusprogram. Skulle egentligen ha tränat men det går inte pga av ryggen och knät!:(
Hoppas att Lasse kan fixa det åt mig imorrn, måste verkligen träna så mycket som det bara går nu om jag ska bli bra tills nästa säsong!
Puss
E

Fan!!

Fan, fan, fan ingen tränare på träningen och mitt knä är helt förstört, tänk att det aldrig ska vara lätt!
Nu ska jag tröstäta godis och sörja för att jag inte har någon att dela alla hjärtans dag med! :(
Lägger ut en bild på mina nya skidkläder så det blir något kul i detta inlägg iaf!
Puss!
E

Back in business igen?

Trots att det har gått ett ganska lång tag sen jag bloggade sist har det knappt hänt nåt nytt i mitt liv mer än att jag har fått börja träna igen och fått nya skidkläder och självklart äventyrat och svullat med min älskade Ia!! Självklart har skolan tagit den mesta tiden av mitt liv och det var även den, till viss del, det som fick mig att sluta blogga för ett tag. Jag har en tendens att alltid stressa upp mig och pressa mig själv för hårt när det blir lite för mycket att göra i skolan. Mår därför under dessa perioder inte alltför bra. Utan min Ia skulle jag aldrig klara mig, du är bäst, jag älskar dig så mycket! <3
Sedan har jag även fått erfara hur det känns att bli uttagen ur klassrummet och utskälld av en lärare. Kan väl avslöja att det inte är alltför roligt, inget jag rekomenderar! Men vem kan hjälpa att vissa personer på skolan inte vet vad tystnadsplikt är?!
Killfronten kan väl beskrivas med detta klockrena citat från Ia: "Gråt inte över någon som inte skulle gråta över dig". Ruskigt bra motto/citat men otroligt svårt att följa och leva efter.
i helgen har jag varit nere på IP och kikat på skridskotävlingar. Insåg att det faktiskt inte är så dumt att ha ett par täckbyxor och en varm jacka. Så idag åkte jag och mamma till Sea Fun efter hennes jobb och inhandlade ett par täckbyxor och en jacka från Rip Curl till mig! :D
Nu ska jag snart sova, är ju som man brukar säga en dag imorgon också!
Puss! <3
E

RSS 2.0