Dåligt av mig!!

Riktigt längesen jag bloggade nu. Har varit riktigt jobbigt nu sen vi kom tillbaka från jullovet. Piss mycket att göra i skolan och massa skit på sidan om. Tar en bloggpaus ett tag nu tills jag mår bättre.
Puss
E

Ny mobil!!

Äntligen har jag tagit steget och investerat i en ny mobil!
Fick nog av den gamla imorse när min röst lät som en robot när jag pratade med Kajsa.
Trots att jag har varit ledig idag har jag kanppt hunnit att sitta ner ett enda dugg. Först städade jag hela huset. Sedan åkte jag in till stan och träffade Kajsa och köpte mobilen och bokade en klipptid till mamma och mig och sen var det bara hem och vända. Hade lovat pappa att hjälpa honom och handla idag. Visade sig att jag skulle få ångra det! När vi kom till Ica Maxi var det sådär äckligt mycket folk så att alla kundvagnar och självskanningsmaskiner var slut. Inte nog med det i affären var det verkligen helt proppat med folk. Men jag fick en godispåse som tack för hjälpen av pappa! :)
Nu sitter jag och leker med mina nya telefon, den är så himla bra (peppa, peppa ta i trä!!!)!
Borde väl egentligen gå och lägga mig med tanke på att jag har tonvis med läxor att ta itu med i helgen, men vafan man lever ju bara en gång! ;)
Planerna för helgen är väl plugg pch ytterliggare mer plugg, nån form av träning, matlagning ska testa en ny rätt MANDARIN KYCKLING PÅ AVOKADOBÄDD och sen ska jag förhoppningsvis träffa Ia för en rapport av dagens äventyr ;)!
Vi hörs i helgen!
Puss
E

Vill ha sommar och NY nu!!!!!




Ett inlägg till mina underbara vänner!!

Måste bara tacka alla er underbara vänner som ställer upp för mig i ur och skur, Ia, Kajsa, Lollo och alla andra. Ni betyder så himlans mycket för mig. Skulle aldrig ha klarat den här dagen utan er!
Nu är det dags att blicka framåt och ta nya tag, fastän att det är lite tungt just nu men det löser sig nog.
Sitter och lyssnar på S-club 7 nu, lite nostalgi sådär ;).
Borde väl egentligen gå och lägga mig men det är så jobbigt!
Idag har jag bortsett från vissa saker, haft en helt underbar dag. Jag och ia hade en Emma och Ia dag idag efter skolan, den var minst sagt flummig och skrattig. Vi fettade, sov till BG och snackade massa skit och pratade om min armfetisch!
Måste göras om. Kan tipsa er alla därute att det faktiskt är bra att ägna några timmar i veckan med sina vänne rnär man pratar om allt förutom skola. Spelar ingen roll hur mycket man har att plugga, man mår 100 ggr bättre efter att man har fått haft lite kul och tänkt på annat än skola hela tiden. Det är just det där lilla extra i vardagen som gör så att man lyckas ännu bättre i livet, tror jag iaf! Kollade även på Made in Sweden när jag kom hem från Ia, var faktiskt ett grymt roligt program som jag tänker börja följa. Skulle vilja vara lika rik som Anders Bagge så kan man ligga i sängen hela dagarna och käka praliner utan att behöva gå up till en dryg skoldag med psykologi som första lektion och en sam-lärare som får damp bara man är 1 minut sen.
Nu ska jag sov alddar upp en bild på min älsklings Ia från mitt 18-års partaj!!

Bara för att jag älskar dig mest!!




Nu var det...

länge sedan jag skrev något här på bloggen. Har haft och har helt hysteriskt mycket att göra i skolan just nu har räknat ut att vi har 3 uppsatser att skriva innan lovet, kul liv man har just nu säger jag bara.
I lördags dissade jag skolan helt och gjorde en utgång med Ia och Tina istället, 100ggr bättre kan jag säga! Först började vi kvällen hos Ia med fixning, doning och förferre, det var minst sagt kul och flummigt! Sedan körde duktiga Tina in oss till stan och Hangloose där vi dansade natten lång. Någon mer som tycker att de där två timmarna bara försvann?
VI hade i alla fall as kul, måste göras om snart igen!
Söndagen var mindre kul där det väntades en tre timmar lång träning och ton med läxor. Träningen var i alla fall as kul, gick verkligen jätte bra o åka (peppa, peppa ta i trä!), bortsett från att mitt knä var dumt igen :(.
Idag har jag hållt i öppet hus på Vasa för småbarnen kul var det med tanke på att jag slap skriva ett hemskt geografi prov:D. Måste dock skriva det imorrn bitti istället för att ha sovmorgon :(, men men that's life.
Nu är jag hungrig och trött, satt uppe till ett i natt med geografin, vill bara sova nu men jag måste verkligen plugga mera annars blir det ett fett IG imorrn!
Hade egentligen tänkt att gå ut o springa idag men jag tror att jag sparar det tills imorrn med tanke på alla snö och på mitt knä.
Nu måste jag kila vidare, har ju som sagt var inget annat liv än skolan just nu!!
Puss
E


Tänk att en svacka kan vända så snabbt!

Redan ute ur min svacka. Var hos Lasse idag och han säger att jag kommer kunna komma tillbaka till skridskon igen fullt ut!
Det vitkigaste nu är att träna rätt och kontinuerligt gå på behandling och träning hos Lasse så kommer allt lösa sig! Peppa, peppa ta i trä!
Blev så himla glad att jag stannade påvägen hem hos min tränare för att berätta den gada nyheten och fråga om han ville vara min tränare igen. Och det ville han!
Åh är så glad!
Allt ska firas med utgång i helgen med min bästaste Ia. Du betyder så himla mycket för mig ska du veta! Älskar dig mer än nån annan gör!
Puss E

Svacka

I en svacka nu. Försöker förbereda mig mentalt för morgondagen, men det går inte. Hur ska jag klara av att möta blickarna, bli förföljd och antagligen bli tvungen att prata med dig?
Kan du inte bara fatta att jag har mitt liv nu!
Blir så jävla matt på att allt konstigt jämt ska drabba mig. Antar väl att det är för att jag är sån själv.
Aja ska försöka ta mig ur den här svackan på något sätt.
En sak är säker och det är att jag måste lära mig att säga ifrån och inte alltid vara så jävla snäll! Hur man nu gör det...
Nu ska jag fortsätta plugga geografi, det vankas prov på torsdag. Usch säger jag bara, kommer bli en förjävlig vecka!
Puss
E

Mohahahaha

Jag har snott högtalarna från den andra datan så nu har jag en subwoofer också!!
Nu äre parteymusik hela dan lång!!!
Puss
E

Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag, får man säga det efter en drygt halv dag i skolan?
Min fredag har först ägnats åt skolan, jobbsökning, slapp och let´s dance.
Måste bara säga att det är ruskigt pinsamt program där massa B-kändisar åmar sig i fula sparkdräkter och bastkjolar.
Men ändå måste man titta. Det kanske har nåt att göra med att "Blondin Bella" är med, eller vad säger du Maria?
Nu ska jag fortsätta titta på det här jäkla programmet, måste ju se hennes poäng!
Puss
E

Så var allt som vanligt igen.

Så var allt som vanligt igen. Skolan har börjat och därmed också tillbakagången till vardagen.
Jag hr haft ett underbart lov som gärna hade kunnat få varat i minst en månad till!
Helst av allt skulle jag vilja ha lov ända fram tills studenten...
Aja det är väl bara att bita i det sura äpplet och ge sista järnet fram tills juni, om man orkar. Just nu är jag äckligt skoltrött. Kan bara avslöja att det inte var så lite jobbigt när man möttes av massa rå-positva människor i korridoren imorse. "Åh äntligen skola", "Åh vad skönt och komma tillbaka till vardagen igen", "Åh nu är det bara och ge järnet sista terminen, det är mitt nyårslöfte". Förstår inte hur man orkar vara så positv hela tiden, men det kanske är därför som det går så bra för dem... who knows. Aja beundrar ialla fall er positiva människor.
Jag kan dock informera om att det är hela 5 månader kvar tills studenten. Under den tiden ska vi lämna in ett PA, en religions, svenska och samhällskunskaps uppsats (all in one), en samhällskunskaps uppsats, säkert åtskilliga uppsatser i psykologi ch filosofi, hundratals svenskauppgifter, tio tusentals ton geografiprov+en slutuppsats på allt inom geografin. "Åh vad härligt att vara tillbaka till skolan igen"!
Som sagt var nu är allt som vanligt igen...
Puss
E

Är jag ensam om att ha ångest inför att börja min sista termin på gymnasiet?

Så var man nästan där. Det man så länge har drömt om och längtat efter, sista terminen på gymnasiet.
Ända sedan jag var liten har jag stått och trånat efter de där fina balklänningarna i Gimlins skyltfönster och avundas alla skrikande och glada studenter som sjunger "fy fan va vi är bra", och tänkt att allt det där ska  jag få och göra när jag blir 18 och är stor.
Nu är jag där och inte fan känner jag samma längtan och förväntningar.
Jag känner mest ångest.
Inte ångest inför framtiden oså, jag vet redan vad jag ska göra efter gymnasiet och jag ser framemot att få bygga upp ett eget liv.
Min största ångest är att skiljas från alla mina underbara vänner. Visst man säger att man ska hålla kontakten och göra massa saker tillsammans efter gymnasiet, men blir det så? Nej oftast inte.
Antar att allt handlar om inställning också, vill man så går det. En sak är säker jag tänker inte släppa taget om mina underbara vänner i första taget. Exakt så sa jag om mina vänner i högstadiet. Men vad hände? Vi gled ifrån varandra, hittade nya intressen och utvecklades åt olika håll.
Aja kan väl inte mer än försöka att hålla kontakten med mina vänner. Jag vill och då går det!!
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorrn och skriva PA med Kajsa.
Puss
E

Allt och inget!

Sorry för en sen uppdatering. Antar att jag har varit för exalterad för att blogga.
Igår ville mamma och pappa prata om semesterplaner. De började med och fråga mig och Adam och vi överhuvudtaget ville följa med dem på någon semester i sommar. Jag sa att jag vill följa med på allt förutom på bil eller sverigesemester. Adam sa att han bara ville följa med om jag hängde med. :)
Efter ett en stunds tystnad säger mamma, skulle ni vilja följa med till New York?
Jag började skrika och Adam blev alldeles paff. Vår dröm har alltid varit att få åka till USA, främst New York, och hälsa på vår låstats kusin Douglas. Nu ska vi äntligen få göra det! Wohooooo är så glaaad!!
Och Ia självklart ska jag fixa en I<3NY tröja åt dig, bara så roligt att retas! ;)
Den här dagen har spenderats åt sortering av skolböcker, kan och vill inte fatta att det är skola på torsdag igen, finns bara ett ord att beskriva det hela med ÅNGEST! Sedan har jag tagit en joggingtur, jag slog rekord igen! Sprang min runda på 17 och en halv minut wohoooo, blev så glad, igen!!!
Nu väntar duschen och hjälp vad sugen jag blev att baka, tror fan att jag ska göra det!
Puss
E

Wohoooooo

Säger bara en sak, New york här kommer jag!!

Stockholm igår, valbo och Hugo idag!!

Igår var en underbar dag, bortsett från att gå upp klockan 6!
Jag och Ia åkte till vår kära huvudstad på shoppingresa över dagen. Ia slog nog alla rekord på shopping, hon köpte glitter i massor och hör här: 8 t-shirtar!! Men allt var faktiskt på rean, så det var ju bra.
Själv startade min shopping lite trögt, hittade ingenting förens den sista timmen innan tåget gick. Jag köpte 3 t-shirtar/tröjor, 2 par trosor och 2 par linnen, allt på rean, halva priset! :D
Tågresan hem var lätt det roligaste på hela dan, där mötte vi ett par med OTRRRRROOOOOOLIGT mycket flyt och en tandlös gubbe som lät som Darth Vader. Sedan blev det en hel del lyssnande på det berömda nyuppfunna klippet från Barna i Bullerbyn: "Tyst Britta här gäller det att plocka blommor och hålla käften", så jävla klockrent!
Den här dagen har spenderats åt övningskörning, mobil-jakt med pappa i Valbo, hittade dock inget, får väl spara pengarna till något annat... och shopping på Ica Maxi, där köpte jag en vit kajal, godis och ett nytt TV-spel---> HUGO!!
Lätt det roligaste spelet jag har spelat på länge, beroende är jag också!
Fick även ett data spel av pappa i form av olika tester på körkortsteorin, mycket bra och välbehövligt med tanke på att jag tycker att det är så himla tråkigt att läsa i den där förbaskade körkortsboken.
Resten av kvällen har spenderats åt familjen, läkarprogram och en löprunda och godis i massor. Nu ska jag sova!
Puss!! <3
E

Nyårsafton!

Min nyårsafton blev en av de bästa på länge!
Den spederades med min Ia.
Vi började firandet vid halv fem med vår specialitet, kyckling och pompa! Var som i vanlig ordning underbart gott!
Sedan började vi fixa oss lite smått, försökte locka Ias hår men det gick väl inget vidare, eller vad säger du Ia aka Marilyn? ;)
Vid åtta tiden öppnade Ia en cider åt oss som vi delade på o sen var partyt igång. Det blev en hel del dans med Tillan-moves i massor och sen tog vi nio bussen till stan för att fira lite med Tillan o hennes kompisar i hennes brorsas lägenhet. Vid tio drog vi vidare till Slick för att hämta en stämpel. O sen blev det Tillan igen med singstar o lite föreferre. Toan var lätt det roligaste på hela kvällen eller vad säger du Ia!
Efter toan drog vi till Slick och shake:ade loss! Tyvärr blev kvällen en aningen förstörd när vi fick syn på vår klassföreståndare på vårt dansgolv. Ingen ålderskris där inte.
Efter att de hade stängt drog vi till Donken o köpte med oss lite mat medan vi väntade på att mamma skulle hämta oss.
Det var lätt det godaste jag ätit på länge, tror även att det var räddningen för hela min dag idag!
Mer av sån mat blir det imorrn för då drar jag och ia till Sthlm!!!
Partey clothes!!
Tack för en super duper bra nyårshelg min kära!
Love you!
Gott nytt år på er alla!
Kram
Emma


Nytt år nya möjligheter!

Nu har ett helt år gått.
Detta år har på många sätt varit ett mycket händelserikt år. Jag tog emot en kines, åkte på feriepraktik till Gran Canaria, tre veckors bilsemester i Europa med familjen, fyllde 18 år och träffade massa nytt folk.
Mycket roligt har jag haft och varit med om men även en del tunga saker också. Det var det här året som jag blev tvungen att sluta på alla mina idrotter och med all träning överhuvudtaget och åkte på min livs värsta resa nånsin, säger bara GC-08. Att få slita röven av sig i tre veckor i 30 graders värme och knappt få någon mat var ingen höjdare.
Det här året ska bli det bästa nånsin. Många utgångar ska det bli och student o allt!!
Looking forward to it!
Emma

RSS 2.0