Nu var det...

länge sedan jag skrev något här på bloggen. Har haft och har helt hysteriskt mycket att göra i skolan just nu har räknat ut att vi har 3 uppsatser att skriva innan lovet, kul liv man har just nu säger jag bara.
I lördags dissade jag skolan helt och gjorde en utgång med Ia och Tina istället, 100ggr bättre kan jag säga! Först började vi kvällen hos Ia med fixning, doning och förferre, det var minst sagt kul och flummigt! Sedan körde duktiga Tina in oss till stan och Hangloose där vi dansade natten lång. Någon mer som tycker att de där två timmarna bara försvann?
VI hade i alla fall as kul, måste göras om snart igen!
Söndagen var mindre kul där det väntades en tre timmar lång träning och ton med läxor. Träningen var i alla fall as kul, gick verkligen jätte bra o åka (peppa, peppa ta i trä!), bortsett från att mitt knä var dumt igen :(.
Idag har jag hållt i öppet hus på Vasa för småbarnen kul var det med tanke på att jag slap skriva ett hemskt geografi prov:D. Måste dock skriva det imorrn bitti istället för att ha sovmorgon :(, men men that's life.
Nu är jag hungrig och trött, satt uppe till ett i natt med geografin, vill bara sova nu men jag måste verkligen plugga mera annars blir det ett fett IG imorrn!
Hade egentligen tänkt att gå ut o springa idag men jag tror att jag sparar det tills imorrn med tanke på alla snö och på mitt knä.
Nu måste jag kila vidare, har ju som sagt var inget annat liv än skolan just nu!!
Puss
E


Kommentarer
Postat av: ia

Hahah ja tiden bara flög iväg! Mer partajjjji!

haha ja imon får du fet mvg tjohooo!.

sen staden.. PERFA!!!!!

ska fan ta och köpa mig en fån snart..

2009-01-20 @ 20:56:55
URL: http://miias.blogg.se/
Postat av: ia

Ja det gör vi myyyyyyyyyys säger jag bara!!!!

2009-01-20 @ 21:48:19
URL: http://miias.blogg.se/
Postat av: ia

haha vet inte faktiskt:P

ja annnrs fettar vi lakrids!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-01-20 @ 21:51:26
URL: http://miias.blogg.se/
Postat av: ia

DU ÄR MITT LYCKOPILLER!

2009-01-20 @ 22:34:26
URL: http://miias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0